Szabadkígyósi Wenckheim-kastély

Időpontfoglaló

Látogatói információk

Tisztelt Látogatók!

A szabadkígyósi Wenckheim-kastély állandó kiállítása szeretettel várja Önöket. Egyéni látogatás tárlatvezetés nélkül nyitvatartási időben bármikor lehetséges, bejelentkezés nem szükséges. Online foglalható: egyéni látogatás tárlatvezetéssel (naponta legalább két garantált időpont).  Szabad helyek függvényében a helyszínen is lehet jelentkezni a garantált időpontokra. A csoportos látogatás tárlatvezetéssel emailben kérhető és visszaigazolással együtt érvényes: szabadkigyosikastely@nofnkft.hu

Időpontfoglalás

Kedves Látogatóink!

A csoportos (10-25 fő) foglalási ajánlatkéréseket kérjük a a szabadkigyosikastely@nofnkft.hu email címre küldeni. Csoportok számára tárlatvezetést biztosítunk, előre egyeztetett időpontban, külön díjazás ellenében.  Amennyiben nem kérnek tárlatvezetést, az időpont egyeztetése akkor is szükséges.

Egyéni látogatók számára a kastély állandó kiállítása tárlatvezetés és foglalás nélkül is látogatható. A foglalással nem rendelkező, egyéni látogatók múzeumba történő beengedése érkezési sorrendben, a biztonsági kapacitások betartásával történik, így várakozási idő előfordulhat. 

Szeretettel várjuk Önöket  a szabadkígyósi Wenckheim-kastélyban! 

Kedves Látogatók!

Az időpontfoglalás csak visszaigazolással érvényes és nem helyettesíti a jegyváltást, amely a helyszínen, a jegypénztárban történik.  

Kategóriák